Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Επιστροφές

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος αποστολής της επιστροφής των προϊόντων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το κόστος των μεταφορικών βαρύνει την εταιρεία:

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας "Κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-Δ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο.Ε." πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία)

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο πώλησης.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών  από την ημέρα που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος για επισκευή ή αντικατάσταση εντός εγγύησης, η εταιρεία επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών. Ο τρόπος αποστολής θα σας υποδεικνύεται από υπάλληλο της εταιρείας μετά από μεταξύ μας επικοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να προηγηθεί επικοινωνία μέσω mail στο info@e-psm.gr ή τηλεφωνικά στο 2108830861. Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.e-psm.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.